#restjeshaakswap

Sinds een tijdje ben ik aan het twitteren. Ik volgde daar al een aantal haaksters, mooi spul kwam er voorbij. En ineens leek het me leuk om een twitterswap (een ruil waarbij we lootjestrekken en dan per post onze haaksels uitwisselen) te starten. Binnen no time waren we met zijn 17-en en werd het thema: Restjes. Waarmee vooral bedoeld werd: niet al te dol groot, alsof je het van restjes zou haken.

Op mijn lootje stond Sibbeldientje en dat vond ik nou leuk! Ik volg Sibbeldientje al wat langer en ik twitter graag met haar en lees ook haar tweets graag. Ze maakt prachtige dingen. Eigenlijk was ik er al snel uit wat ik voor haar zou maken, een letterslinger voor haar dochtertje, een hartvormig zeepzakje wat ik al heel lang wilde maken en de hartjessleutelhangers die ik vaker haak.

Mijn lootje was bij Karin terecht gekomen. Dinsdag ontving ik het pakketje, wow, dat was nog lang wachten… Ik had op mijn lijstje gevraagd om granny’s voor de deken die ik van mijn eigen restjes garen aan het haken ben. (Al 2 hele granny’s, ahum.) Ik voelde in het pakje al dat er granny’s inzaten, maar wat nog meer???

Vrijdag pakte ik uit en dit was het:

Twee prachtige granny’s die perfect in mijn deken zullen passen. Een setje stervormige onderzetters waarvan 2 in prachtig regenboogkatoen (hebben hebben hebben) en een gehaakte ketting / armband. Enorm leuk!

 

 

 

 

Loes van Freubelweb heeft alle foto’s van de pakjes op 1 plek gezet. Bedankt Loes!

 De volgende twitterhaakswap staat alweer op stapel, vrijdag lootjes trekken. Nu nog het thema bedenken… Het thema van de daaropvolgende haakswap hebben Karin en ik al bekokstoofd, kerst… Maar dat duurt nog eventjes…

Dit bericht werd geplaatst in swap. Bookmark de permalink .

4 reacties op #restjeshaakswap

 1. violier zegt:

  Hallo Natascha, Ik ken je niet, maar via Sibbeldientje lees ik zo af en toe wat er onder de dames plaatsvindt… waaronder deze leuke haakswap. Ik ben eigenlijk benieuwd naar de voorwaarden om me te kunnen cq mogen doen…. Kun je mij vertellen wat bijvoorbeeld
  – de tijd is die je hebt tussen het lootjetrekken en het opsturen van wat je gemaakt hebt
  – of je altijd mee moet doen, of dat je ook zo nu en dan eens mag mee doen
  – of het ook de bedoeling is dat je daar een blog van bijhoudt (ik weet niet of ik daar dan ook nog tijd voor heb…)
  Graag hoor ik van je.
  Succes en Groetjes,
  Frida van Leeuwen

  • Natascha zegt:

   Hoi Frida,
   Wat leuk dat je misschien mee wilt doen. Gewoon doen! Jouw vragen.

   Ik ga a.s. vrijdag (5 augustus) de lootjes trekken en dan is het de bedoeling dat je je haakwerkje in het begin van de week die begint op 19 september opstuurt. Op vrijdag de 23e pakken we dan de pakjes uit en plaatsen we een foto op twitter. Dus nee, je hoeft daar geen blog van bij te houden als je dat niet wilt, als je maar een foto twittert. En je hoeft ook niet altijd mee te doen. Dit is toevallig de tweede keer dat ik via twitter een haakswap organiseer, en ik weet ook alvast dat ik voor de kerst eentje wil gaan organiseren, maar of ik er daarna nog een doe weet ik niet. Misschien ben ik dan zelf wel even uitgeswapt.

   Samengevat:

   5 augustus lootjes trekken – haken – 19/20/21 september opsturen 23 september uitpakken + foto twitteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s