Work in progress

   
Begin dit jaar sprak ik met mezelf af: maximaal 1 project per keer, eerst iets afmaken voor je iets nieuws start. Dat werkte behoorlijk goed, ik maakte ook echt dingen af omdat ik weer wat nieuws wilde starten. 

Toen startte ik een deken. Acht regenboogkleuren, mooi katoen in diagonal granny stripes. Super mooi, maar groot! En dus besloot ik met die mooie bol Unikat in kleur Lagune een half ronde omslagdoek te gaan haken. Voor de afwisseling. En dat is tweeeeeee!!!

Van de week zag mijn moeder die ene omslagdoek die ik niet gehaakt heb, je weet wel, die in graniet/weefsteek die ik niet ging haken omdat iedereen die heeft. Ze bleek hem mooi, zacht en warm te vinden en kocht diezelfde middag een paar bollen van dat warme zachte garen voor me. Dus je snapt dat ik nu niet nog zoeen haak. Stel je voor! En dat is driiiiiiieeeeee!!!

Nu is het bijna december, en wil ik elke dag iets kleins voor in de boom gaan haken, sneeuwvlokken, engeltjes, enz. Januari start ik weer met mijn 1 project tegelijk beleid. Denk ik.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s