Breidagen

 

Gisteren was het zo ver, de Breidagen in Zwolle. Samen met vriendin P vertrok ik die kant op. P had een flinke verlanglijst, de mijne was wat kleiner, ik wilde het vooral eens zien en ik wilde haakheldin Annelies eindelijk eens ontmoeten. Wat ik echt nodig had was flink wat katoen in een naturel tint voor mijn lapjesdeken. En misschien zou ik een bol verloopgaren scoren.


Al snel liep ik Loret Karman tegen het lijf. De prachtige garens van Loret kende ik al langer, en P en ik hadden ons aangemeld voor haar workshop planned pooling. 


En toen was het eindelijk, na jaren, zover. Ik ontmoette Annelies Baes, mijn favoriete ontwerpster en al jarenlange virtuele vriendin. Wat fijn deze geweldige vrouw IRL te zien. 

P en ik struinden heerlijk langs de kraampjes, we zagen de prachtigste garens, en overal mensen om ons heen gehuld in mooie haaksels en breisels. De verloopgarens vond ik niet geweldig genoeg, dus die liet ik voor wat het was. Wel vond ik super mooi katoen van Yarn and Colors, een zakje kraaltjes voor bij de bol lace garen die ik nog thuis heb liggen en schonk Loret me een prachtige bol om mee te gaan planned poolen, waarover binnenkort meer.


Met een tas vol geluk kwam ik eind van de dag weer thuis. 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s